Nou curs de cuina per a aficionats: La cuina de Setmana Santa
Descobreix els sabors de la tradició amb aquest curs de cuina dedicat als plats més emblemàtics de la Setmana Santa. Al llarg de dues sessions pràctiques, aprendràs a elaborar receptes tradicionals amb ingredients de temporada, tècniques culinàries ancestrals i el toc especial del reconegut xef Joan Clement Hernández.
Dates i horaris: Divendres 11 d'abril: 16.00 - 20.00 hores i dissabte 12 d'abril: 10.00 - 14.00 hores.
Lloc: Espai d'Interpretació i Formació de Gastronomia Històrica. Carrer de l'Esport s/n (darrere de les pistes de tennis)
Imparteix: Xef Joan Clement Hernández. Plazas limitades: Màxim 20 persones
Inscripció: Per a participar, emplena el formulari en el següent enllaç i selecciona la data de la teva preferència. Obertura d'inscripcions: 1 d'abril a les 9.00 hores.